LPG endermologie Herent

LPG behandeling Herent • Gezicht • Gelaat • Scherpe prijzen • Uitstekende resultaten

LPG endermologie Herent

LPG behandeling voor het lichaam

LPG is een techniek is een techniek die kan aangewend worden voor therapeutische, esthetische, medische en sportieve doeleinden.

Op een natuurlijke manier (dus geen chirurgische ingreep) wordt de huid van het lichaam en gezicht verstevigd, uw silhouet hertekend en afgeslankt.

LPG endermologie Herent

Onze praktijk is gelegen te Steenokkerzeel, maar uiteraard zijn wij vanuit Herent makkelijk & snel bereikbaar. Bij het intakegesprek in onze praktijk zal de therapeute samen met jou een figuuranalyse maken en de probleemzones bespreken.

Een volledige behandeling bestaat uit 15 à 20 sessies. Elke sessie duurt 30 minuten. Om sneller resultaat te behalen is het aangewezen om te starten met 2 sessies per week. Daarna volstaat 1 sessie om de drie weken om het gewenste resultaat te behouden. Vanaf de eerste sessie mag je reeds een resultaat verwachten. De huid van de behandelde zones voelt gladder aan. Vanaf de 10de sessie is het resultaat merkbaar: je silhouet is meer afgelijnd en strakker, de huid is gladder en zachter.

Voor de behandeling moet je een strak zittend pakje aantrekken (endermowear) voor persoonlijk gebruik om een perfecte hygiëne te garanderen.

De behandeling voelt aan als een relaxerende, ontstressende massage, ontspant en geeft een gevoel van welzijn.

Silhouet aflijnen

LPG laat toe probleemzones te behandelen. Je sport voldoende en eet evenwichtig, maar je bekomt niet het gewenste resultaat waar je het wil namelijk op buik, billen en benen?

LPG zorgt ervoor dat de afbraak van vetten gestimuleerd wordt op deze probleemzones. Met als resultaat dat je figuur slanker wordt en dat je silhouet strakker wordt afgelijnd.

Cellulitis gladmaken

De meeste vrouwen (90%)- zowel slank als volslank- hebben last van cellulitis. Sporten en diëten hebben weinig invloed op cellulitis. Cellulitis is een gevolg van overbelaste vetcellen in combinatie met vochtretentie. Deze factoren beïnvloeden de structuur van de huid met als gevolg het ‘sinaasappel’-uitzicht van de huid.

LPG maakt deze hardnekkige vetten los zodat de huid zichtbaar gladder wordt en de oneffenheden in de huid verdwijnen.

De huid verstevigen

Door schommelingen van het gewicht (zwangerschap, menopauze, ouder worden…) verliest de huid geleidelijk aan stevigheid. Bepaalde zones (binnenkant van de dijen, armen, buik) zijn meer onderhevig aan deze schommelingen. De huid verliest haar elasticiteit en spankracht.

LPG stimuleert de aanmaak van collageen en elastine zodat de huid opnieuw strak en soepel wordt.

Zware benen verlichten

Heb je last van zware benen (oedeem)?

De LPG-techniek zorgt voor een precieze drainage en verhoogt de afvoer van vocht. Deze techniek geeft een sneller resultaat dan een manuele drainage

LPG geeft een onmiddellijke en langdurige verlichting van de benen.

LPG behandeling voor het gelaat

Ook het gelaat kunnen we met de LPG techniek behandelen.

De rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

De dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting, maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

LPG endermologie Herent

Onze praktijk is gelegen in Steenokkerzeel. Makkelijk, vlot & snel bereikbaar vanuit Herent. Enkel op afspraak.

Wetenschappelijke studies hebben de werking van LPG aangetoond. Meer informatie over LPG kan u vinden op www.endermologie.com/nl/.

LPG endermologie Herent
Vragen of afspraak maken?