Kinesist in Herent gezocht?

Als op zoek bent naar een kinesist in Herent zit u goed bij ons.  U kunt bij onze kine praktijk terecht voor algemene kinesitherapie en ook voor volgende specialisaties: manuele lymfedrainage, pre- en postnatale kinesitherapie, ademhalingskine, LPG- endermologie.

De praktijk is gelegen in Perk (Steenokkerzeel), Ganzendries 29. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Onze kine praktijk is makkelijk & vlot bereikbaar vanuit Herent. 

Kinesist Herent

algemene kinesitherapie

Algemene kinesitherapie

manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage

zwanger

Pre- en postnatale kine

ademhalingskinesitherapie

Ademhalingskinesitherapie

LPG endermologie, LPG behandeling

LPG- endermologie

Kinesitherapeuten Herent

Als kinesitherapeuten trachten steeds een doelgerichte, persoonlijke behandeling aan te bieden als oplossing van uw lichamelijke klachten. Uiteraard overleggen we steeds met uw behandelende arts om een optimaal resultaat te behalen.

Kinesist Ellen Vander Veken (praktijkeigenaar)

Ellen Vander Veken

Ellen studeerde af als Master in de kinesitherapie in 2005. Ze deed ervaring op in verschillende settings en domeinen waaronder een ziekenhuis, een woonzorgcentrum en een privepraktijk. Daarnaast legde ze zich ook toe op fitnessbegeleiding (Trainer B) en het geven van groepslessen.

In 2016 startte ze met haar eigen kine praktijk in Perk in combinatie met een deeltijdse job als kinesist in het woonzorgcentrum van Machelen.

Als kinesitherapeut specialiseerde zich de voorbije jaren in de manuele lymfedrainage a.m. Vodder, perinatale kinesitherapie, ademhalingskine, endermologie.

Kinesist Bianca Vander Slaghmolen

Bianca Vander Slaghmolen

Vanaf september 2020 werkt Bianca in de kine praktijk te Perk. Zij behaalde haar diploma ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ in 2019 aan de Vrije Universiteit Brussel. Zij koos voor de afstudeerrichting ‘inwendige aandoeningen’ of meer bepaald revalidatie bij een aandoening of ziekte aan een van de organen.

Naast het werk in deze praktijk werkt zij ook deeltijds in het woonzorgcentrum van Machelen.

Bianca specialiseerde zich de voorbije periode in de ademhalingskine, en manuele lymfedrainage a.m. Vodder.

Via regelmatige bijscholingen houden wij onze kennis up to date. Wij zijn opgenomen in het “Nationaal Kwaliteitsregister voor de Kinesitherapeuten” (www.kinesitherapie.be).

Praktische informatie

Wij werken enkel op afspraak. Wij verwelkomen met plezier klanten uit Herent.

 Een huisbezoek is mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Bijvoorbeeld indien u zich kort na een ingreep nog niet kunt verplaatsen.

 Indien u een voorschrift heeft van de arts kan u na de behandeling een terugbetaling van de mutualiteit krijgen.

Wat bij een niet verwittigde afwezigheid?

 U dient minimaal 24 uur vooraf een afspraak telefonisch te annuleren of verzetten.  Zoniet wordt de geboekte afspraak in rekening gebracht.

Wat neemt u mee op de eerste afspraak?

  • doktersvoorschrift
  • elektronische identiteitskaart
  • onderzoeksresultaten: echo, NMR-scan, RX scan…
  • een kleefvignet van de mutualiteit en/of gegevens van de verzekeringsinstelling
  • er wordt afgerekend per consultatie; dit kan contant, met de Bancontact-app of via Payconiq.

Kine Herent
Vragen of afspraak maken?